Jagttegnskursus

Jagttegnsunderviser

Dan Kestler
Våbenhåndtering

Vi har gennem de sidste 26 år afholdt jagttegnskursus i foreningen med det formål at sikre vores lokale nye jægere en god start på jagtlivet.

Vi lægger vægt på at kurset har et bredere indhold end det lovmæssige for, at bestå jagttegnsprøven.
Det at kende vildtets levevilkår og have respekt for naturen er en vigtig del af kurset.

Faktisk lægger vi stor vægt på at du som ny jæger er klar til at tage del af jagtens glæder, så som havjagt, fællesjagt og ikke mindst jagt på egen hånd.
Kurset er gennem årene blevet meget kendt rundt om i jægerkredse, hvilket gør, at vi hvert år har kursister fra det meste af sjælland.

Fylder du 16 år i 2022 kan du deltage på kurset.
Vi starter nyt kursus Ultimo Januar 2023 i foreningens klubhus på Ellehammervej.

Der undervises hver 2. tirsdag kl 18.30 - 21.30, sidste undervisningsdag er tirsdag d. 10- Januar
Ud over disse dage, skal der undervises i våbenhåndtering og afstandsbedømmelse - disse dage er pt. ikke fastsat

Det vi kræver af dig, er at du møder forberet til hver undervisningsdag - dette er vigtigt da vi ikke sidder og læser op fra bogen, men har en interaktivt undervisning.

Udgifter du skal forvente for at få jagttegn
Undervisningsgebyr: 3500kr
Bøger: 668kr + fragt - Jagttegn og Lovsamling  der købes hos Seges - Link
Jagtprøve: 310 kr

Betaling på 3500kr overføres til bankkonto Reg.nr. 5036 konto.nr. 1531796 og din tilmelding er først gyldig når vi har modtaget din betaling.
HUSK at skriv dit navn på betalingen.

Du kan kontakte Jagttegnsunderviser Dan Kestler på tlf. 20435118 eller på dan@kestler.dk -