Frederikssund Jagtforening samarbejder med følgende hundetrænerer i Frederikssund Kommune.

Per West

Per.west41@gmail.com

Tlf. 20288087

29. jun. 2022
Første afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne. De skal naturligvis på plads, før du kan gå videre til næste step i træningen.
16. maj 2022
Danmarks Jægerforbunds traditionelle Racedyst afvikles i år søndag den 31. juli i henholdsvis Skive, Svendborg og Stenlille. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.
6. maj 2022
Så er det blevet podcast-tid om menneskets - herunder ikke mindst jægerens og børnenes - bedste ven. I dagens afsnit stiller vi skarpt på jagthunden som familiehund.
13. apr. 2022
Så er der igen kræs til øret om menneskets - og ikke mindst jægerens - bedste ven. I denne podcast stiller vi skarpt på den uundværlige schweisshund.
21. mar. 2022
Da bilerne ruller ind til Lammefjordens Jagtforening, bryder forårssolen gennem disen. Årets første markprøve venter - for flere er det første gang, de prøver det.
22. feb. 2022
Så er det atter tid til at høre gode historier om menneskets - og ikke mindst jægerens - bedste ven. I denne podcast stiller vi skarpt på hundens indlæring og uddannelse.
9. feb. 2022
Al kommunikation foregår på modtagers præmisser, så det er op til os at gøre os så tydelige, at hunden forstår vores hensigt og forventning til den.
11. jan. 2022
Så er det atter tid til at høre gode historier om menneskets - og ikke mindst jægerens - bedste ven. I denne podcast stiller vi skarpt på valg af race, opdrætter og hvalp.
10. dec. 2021
I den forgangne tid har der især på Facebook været rejst en række spørgsmål om DJ’s nye strategi på hundeområdet. Her følger en fælles besvarelse.
10. dec. 2021
Der har været rejst spørgsmål omkring økonomien bag de markprøver og vinderklasseprøver, som Danmarks Jægerforbund har arrangeret i regi af SJD. Svarene følger her.