Frederikssund Jagtforening samarbejder med følgende hundetrænerer i Frederikssund Kommune.

Per West

Per.west41@gmail.com

Tlf. 20288087

3. jul. 2024
Andet afsnit i DJ's sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne Sit og Nej. Mens den første typisk hurtigt tillæres, glemmer mange at træne den anden.
3. jul. 2024
Fjerde afsnit i DJ's sommerserie om hundetræning handler om Fri ved fod og lineføring. Ofte er hunden rigtig god til enten det ene, eller til det andet.
3. jul. 2024
Tredje afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om dæk og indkald. Særligt to faktorer er ofte årsag til, at det går galt.
25. jun. 2024
Første afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne. De skal naturligvis på plads, før du kan gå videre til næste step i træningen.
4. jun. 2024
Danmarks Jægerforbunds traditionelle Racedyst afvikles i år søndag den 28. juli i henholdsvis Stenlille, Odense og Vinderup. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.
15. maj 2024
DJ's første aspirantkursus for nye dommere løb af stablen i april. Kurset havde god tilslutning, men der er brug for endnu flere. Mon det er noget for dig?
8. maj 2024
Fælles indsats skal styrke uddannelser og aktiviteter for medlemmerne med jagthunde i Nordjylland, og netop medlemmerne er en vigtig faktor for succes.
7. maj 2024
Vil du være en del af et spændende team på tværs af landet? DJ søger freelance forbundsinstruktører til jagthundeområdet i Midt- og Sydsjælland og Vestjylland.
8. apr. 2024
Med positiv indlæring og legende tilgang til træningen har Slangerup Jagtforening skaffet mange nye medlemmer. Hundeejere, der ikke går på jagt, fylder godt på holdet.
4. mar. 2024
Når påskudt hjortevildt ikke umiddelbart ligger synligt forendt, er det vigtigt, at man som jæger kan vurdere skudstedet, og om der skal rekvireres en schweisshund.