Frederikssund Jagtforening samarbejder med følgende hundetrænerer i Frederikssund Kommune.

Per West

Per.west41@gmail.com

Tlf. 20288087

10. nov. 2022
Vi skal passe godt på hunden - også hvis vi er uheldige og den kommer galt af sted. Hvornår er en hund fysisk og mentalt færdigudvokset, og hvad betyder det for jagten?
27. okt. 2022
Det er et stort ansvar at anskaffe sig en jagthund. Hvad skal man overveje ift. race, valg af opdrætter og al praktikken, der følger med?
20. okt. 2022
Sjældent findes der iblandt jægerstanden en respekt som den, der tilfalder schweisshunden og dens fører.
7. okt. 2022
En milepæl er passeret i DJ's reorganisering af hundeområdet. Ny samarbejdsaftale med Dansk Kennel Klub åbner masser af nye, spændende muligheder.
23. sep. 2022
Hvordan opstod det gamle, ubrydelige bånd mellem mennesket og hunden? Svarene ligger gemt i fortidens mysterier og moderne videnskab. Vi har snakket med en ekspert.
21. sep. 2022
Fra næste år vil afviklingen af den årlige Racedyst blive afholdt den første weekend i juli!
29. aug. 2022
Vejret var intet mindre end perfekt til hundearbejde, da Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i udvidet apportering i lørdags løb af stablen i Stenstrup på Sydfyn.
23. aug. 2022
Så er kataloget med deltagerliste, info om prøver mv. offentliggjort. Mesterskabet finder sted lørdag den 27. august 2022, og alle er velkommen som publikum.
19. aug. 2022
DJ afholder traditionen tro den sidste lørdag i august FM i udvidet apportering. Det sker i år på Sydfyn, og alle interesserede publikummer er velkomne.
10. aug. 2022
Syvende og sidste afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning. I sidste afsnit kunne du læse om et bud på, hvordan lige-ud dirigering indlæres.