Frederikssund Jagtforening samarbejder med følgende hundetrænerer i Frederikssund Kommune.

Per West

Per.west41@gmail.com

Tlf. 20288087

21. jul. 2021
Specialklubbernes interesse har også i år været stor for deltagelse i Danmarks Jægerforbunds Racedyst. Søndag den 25. juli vil 17 forskellige hunderacer med i alt 96 hunde dyste om titlerne: "Prøvens bedste hold" og "Prøvens bedste hu…
21. jul. 2021
Fjerde afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om Fri ved fod og lineføring. Ofte er hunden rigtig god til enten det ene, eller til det andet.
14. jul. 2021
Tredje afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om dæk og indkald. Særligt to faktorer er ofte årsag til, at det går galt.
7. jul. 2021
Andet afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne Sit og Nej. Mens den første typisk hurtigt tillæres, glemmer mange at træne den anden.
30. jun. 2021
Første afsnit i vores sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne. De skal være på plads, før du kan gå videre i træningen af din jagthund.
25. jun. 2021
Nu kan sønder- og midtjyske jagthundeinstruktører også efteruddanne sig. Nye kurser i Sunds og Nybøl er klar til tilmelding.
21. jun. 2021
Er du udadvendt, kan du samarbejde, har du overblik - og kunne du tænke dig at varetage interesser på hundeområdet? Så er du måske ny hundekoordinator i kreds 1 eller 3.
10. jun. 2021
Det er med stor glæde, vi kan præsentere to nyudnævnte forbundsinstruktører.
4. jun. 2021
Forbundsinstruktørerne i hele landet forbereder sig lige nu på at afvikle efteruddannelser for jagthundeinstruktører.
27. maj 2021
Trods forhindringer undervejs er det med glæde, at vi kan oplyse at Danmarks Jægerforbund også i år kan afholde den årlige Racedyst den sidste weekend i juli.