Frederikssund Jagtforening samarbejder med følgende hundetrænerer i Frederikssund Kommune.

 

Per West

Per.west41@gmail.com

Tlf. 20288087

3. maj 2023
Hundeførerveteran er i en moden alder tilbage i schweiss-registeret med sin bayerske bjergschweisshund Chang.
25. apr. 2023
Bukkejagten nærmer sig, og et godt råd er at have styr på nummeret til nærmeste schweisshundefører. I denne podcast stiller vi skarpt på den uundværlige schweisshund.
17. mar. 2023
Med en række nye test og prøver sætter DJ en ny standard for jagthundetræning. De nye tests og prøver er skabt til at passe ind i jagtforeningernes træningstilbud.
15. mar. 2023
DJ og Dansk Kennel Klub vil i fremtiden pulje viden og erfaring på tre væsentlige områder i et værdiskabende fællesskab - alt sammen til gavn for hundene og deres ejere.
13. mar. 2023
Forårets komme er i mange jagtforeninger lig med opstart af diverse træningstilbud. Alt fra hvalpemotivation, apporteringstræning, førskudsarbejde til schweiss og gravtræning. Det summer af forventningsglæde hos både hund og ejer. …
2. mar. 2023
I martsudgaven af Jæger bringer vi under titlen "Klodsmajor" historien om en anderledes måde at træne med sin hund - og med til artiklen hører denne lille film!
10. jan. 2023
Status for året 2022. Året har på mange måder været et spændende og udfordrende år. Jagthundeudvalget, Hundeaktivitetsudvalget, diverse ad hoc arbejdsgrupper, forbundsinstruktørerne og sekretariatet har haft ærmerne smøget godt op. …
10. nov. 2022
Vi skal passe godt på hunden - også hvis vi er uheldige og den kommer galt af sted. Hvornår er en hund fysisk og mentalt færdigudvokset, og hvad betyder det for jagten?
27. okt. 2022
Det er et stort ansvar at anskaffe sig en jagthund. Hvad skal man overveje ift. race, valg af opdrætter og al praktikken, der følger med?
20. okt. 2022
Sjældent findes der iblandt jægerstanden en respekt som den, der tilfalder schweisshunden og dens fører.

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/