16. apr. 2021
At internettet er en faldgrube for ulovligheder er en kendt sag. Mangen en jæger har i uvidenhed købt en billig gadget, der endte med at koste jagttegnet.
16. apr. 2021
Står det til SF, skal det koste jagttegnet, hvis man forsætligt dræber et fredet dyr. Og faunakriminalitet skal efterforskes bedre. DJ ser positivt på initiativet.
15. apr. 2021
Ny nodepulje for medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Nodepuljen inkluderer tidligere mesterskabsstykker, skrevet til Forbundsmesterskaberne, samt solo- og gruppestykker
15. apr. 2021
Med vaskebjørnens indvandring fra syd, bliver sandsynligheden større og større for at se det lille pattedyr med banditmasken på vildtparaden. Derfor har den, ligesom de fleste andre jagtbare vildtarter, nu også fået sit eget signal. …
15. apr. 2021
Få gratis adgang resten af året, når du køber billet den første måned. Sådan lyder tilbuddet fra Danmarks nationale museum for jagten, skoven, landbruget og maden.
14. apr. 2021
Særligt tilrettelagte webinarer skal klæde relevante DJ-medlemmer på til at gøre en forskel i deres eget nærområde. Det handler om at styrke jægernes stemme lokalt.
14. apr. 2021
Skal du være herregårdsjæger? Så er det nu, at jagten på den ca. tre måneder lange forpraktik skal sætte ind - og der er stadig ledige praktikpladser at få.
13. apr. 2021
I lyset af den aktuelle naturpolitiske debat har vi interviewet professor Carsten Rahbek om sammenhænge mellem biodiversitet, rewilding og jagten.
12. apr. 2021
Skydelederuddannelsen er første step mod at blive færdiguddannet riffelinstruktør. Næste kursus er den 24. april i Ulfborg, og du kan tilmelde dig her.
12. apr. 2021
Vil du være en del af et spændende team? Danmarks Jægerforbund søger forbundsinstruktør til jagthundeområdet på Midt- og Nordsjælland.

Kreds 7 nyheder