Der findes to flugtskydningsbaner i Frederikssund Kommune.

Slangerup Jagtforening

Formand for flugtskydningsudvalget:
Henning Hansen
Tlf. 30454995 (mobil)
E-mail: Snedkerh@mail.dk

Der er flugtskydning hver mandag fra 18-21, hvor der er mulighed for skydning på trapbane og jagtbane. Fra 18-19 er der mulighed for at få instruktør med på trapbanen.

Kulhuse Standjagtforening​​​​​​​

1. marts:
Banen åbner for skydning. Fra kl. 0900 – 1200.
Efterfølgende søndage d. 8/3, d. 15/3, d. 22/3 og d. 29/3 er der træning fra kl. 9.00 – 12.00

Derefter hver mandag, første gang d. 6/4 fra kl. 1800 – 2100.
Træningsaften mandag d. 13/4, flyttes til tirsdag 14/4 pga. påsken
Træningsaften mandag d. 1/6, flyttes til tirsdag 2/6 pga. pinsen

Der skydes ikke i hele Juli måned

Hjemmeside

9. nov. 2022
I en ny statusopdatering håber PAC, at det stærkt forsinkede og skandaleramte våbenregister kan være funktionelt inden udgangen af 2022.
17. okt. 2022
Fokus på bæredygtig haglammo ladet med stålhagl og bionedbrydelige forladninger vinder frem hos briterne, og da BASC satte forhandlere og andre stævne, var DJ inviteret.
7. okt. 2022
Skydebanepuljen er nu åben for ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. oktober.
30. sep. 2022
Danmarks Jægerforbund afholder en række informationsmøder for relevante aktører angående Miljøstyrelsens høringsskrivelsen.
1. sep. 2022
Så oprandt dagen mange jægere har set frem til med store forventninger. Vejret var måske ikke det bedste til andejagt, men det kunne ikke holde to unge sydsjællændere i sengen.
7. feb. 2020
Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.
19. nov. 2019
Nees Bovling og Ølgod skydebaner har begge fået deres nye miljøgodkendelser trykprøvet hos den øverste klageinstans i Danmark. Begge skydebaner og deres kommuner fik medhold.
28. jul. 2019
17-årige Jonas Bøgelund fra Hedehusene-Fløng Jagtforening havde forud for årets FM i jagtskydning indgået et væddemål med sin far, og det var et væddemål, som kan motivere de fleste til at levere varen.
27. jun. 2019
I en serie på 5 film fortæller gruppeleder for Våben & Skydning, Lars Thune Andersen, om anskydninger og hvordan du som jæger kan undgå at anskyde vildt på jagt. Se filmene nederst i artiklen.
3. jun. 2019
Lidt skrap til det hele, en slags allround jæger. Dét er skudsmålet for mange jægere, der har både haglgevær og riffel, og derfor er netop dette FM utroligt fornøjeligt og lærerigt at være med til .