Der findes to flugtskydningsbaner i Frederikssund Kommune.

Slangerup Jagtforening

Formand for flugtskydningsudvalget:
Henning Hansen
Tlf. 30454995 (mobil)
E-mail: Snedkerh@mail.dk

Der er flugtskydning hver mandag fra 18-21, hvor der er mulighed for skydning på trapbane og jagtbane. Fra 18-19 er der mulighed for at få instruktør med på trapbanen.

Kulhuse Standjagtforening​​​​​​​

1. marts:
Banen åbner for skydning. Fra kl. 0900 – 1200.
Efterfølgende søndage d. 8/3, d. 15/3, d. 22/3 og d. 29/3 er der træning fra kl. 9.00 – 12.00

Derefter hver mandag, første gang d. 6/4 fra kl. 1800 – 2100.
Træningsaften mandag d. 13/4, flyttes til tirsdag 14/4 pga. påsken
Træningsaften mandag d. 1/6, flyttes til tirsdag 2/6 pga. pinsen

Der skydes ikke i hele Juli måned

Hjemmeside

7. feb. 2020
Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.
19. nov. 2019
Nees Bovling og Ølgod skydebaner har begge fået deres nye miljøgodkendelser trykprøvet hos den øverste klageinstans i Danmark. Begge skydebaner og deres kommuner fik medhold.
28. jul. 2019
17-årige Jonas Bøgelund fra Hedehusene-Fløng Jagtforening havde forud for årets FM i jagtskydning indgået et væddemål med sin far, og det var et væddemål, som kan motivere de fleste til at levere varen.
27. jun. 2019
I en serie på 5 film fortæller gruppeleder for Våben & Skydning, Lars Thune Andersen, om anskydninger og hvordan du som jæger kan undgå at anskyde vildt på jagt. Se filmene nederst i artiklen.
3. jun. 2019
Lidt skrap til det hele, en slags allround jæger. Dét er skudsmålet for mange jægere, der har både haglgevær og riffel, og derfor er netop dette FM utroligt fornøjeligt og lærerigt at være med til .
29. maj 2019
WWF Verdensnaturfonden roser de danske jægere for at ville udfase haglskåle i plast, og miljøorganisationen regner med, at EU kommer til at følge det danske initiativ og på sigt indføre forbud i hele EU.
29. maj 2019
Kan vi se os selv i øjnene om 25-30 år, hvis vi ikke løser plastproblemet nu? Nej, det kan vi ikke, siger formand for Danmarks Våbenhandlerforening, Nils Juul Larsen, som mener, at plasten er ude af de danske haglpatroner om 3-5 år. S…
13. dec. 2018
Pga. en systemfejl har politiet mistet alle ansøgninger til våbenafdelingen mellem den 7. og 11. december. Har du sendt en ansøgning i tidrummet, skal den sendes igen.
6. dec. 2018
Regeringens plastikhandlingsplan landede i går med 27 initiativer, der skal mindske spild af plastik. Udvikling af alternativer til jægernes plastik-haglskåle, og et kommende forbud mod dem, er med som et punkt.
29. nov. 2018
Danmarks Jægerforbund vil gerne sikre en grøn omstilling på skydebanerne, og som et led i det arbejde har vi udviklet en folder om affaldshåndtering på skydebaner. Find den her.